Nunta Alina & Nelutu (Medias)


     Ce poate aduce doi oameni împreună? Întâmplarea? Coincidența? Prietenii? Oricare ar fi răspunsul, cred că fiecare îndrăgostit în parte poate afirma cu mâna pe inimă că providența a fost cea care le-a intersectat drumurile. Doi oameni total diferiți, ajung să fie conduși de forța iubirii și a dragostei, spre un singur drum, unul pentru amândoi. Știți cât de diferiți putem fi? Fiecare generație are lucrurile bine înrădăcinate iar două inimi trebuie să găsească calea care  îi aduce împreună, ceea ce îi face să uite de toate… Ceea ce le dă tonul inimilor să cânte si să simtă zborul fluturilor din stomac.Pentru Alina și Neluțu dragostea este cea care le șoptește iubirea si pot visa la nemărginita Dragoste trimisă de sus pentru ei doi. Alina a știut că nimic nu îi va răpi voioșia inimii. Iar pentru Nelutu, atât timp cât Alina ii este alături, nimic nu îi poate amenința fericirea, bucuria de a fi împreună pentru totdeauna. Așa au înaintat spre altar pentru a primi binecuvântarea părinților și a lui Dumnezeu în fața tuturor prietenilor însoțiți de alaiul de cavaleri și domnișoare de onoare. Bine că am amintit de cavaleri. Doamne eu asa oameni de distracție nu am văzut de mult timp. Bineințeles că la sedința foto a fost distracție maximă unde m-a și scăpat sa le spun că nu prea sunt pe creanga lor si am primit raspunsul pe loc. Noi sau tu...... ca doar eu ii puneam sa facă minuni. :)) nu? fiind foarte frumos și cu o distracție pe cinste vă las să vizualizați sesiunea foto dar nu inainte de a le spune proaspeților insurăței. Casă de piatră.

































































Comentarii

Diana a spus…
wowwwww, se vede ca ai avut cu cine sa te joci la aceasta nunta. BRAVOOOOOOOO. Se vede ca te-ai simtit bine alaturi de atatia oameni frumosi si veseli, ai surprins frumusetea si nebunia lor si cred ca li se potrivesc perfect personalitatii lor, in special a miresei. Felicitari lor si tie :)
Ionut a spus…
Foarte faine pozele, mai putin una care este cam creepy...aia in care ai pus mireasa sa stea intinsa pe liniile de tren :) (no offence)
Doro a spus…
Incantare maxima pentru prima mireasa curajoasa din sezonul 2012! care s-a lasat fotografiata pe linii. super maxim maxim am spus
CLARA a spus…
DOAMNE BOGDANE, CRED CA TE-AI INTRECUT PE TINE. AI REALIZAT CU APARATUL TAU CEVA SENZATIONAL.
ALINA, IN CEEA CE TE PRIVESTE ESTI O FATA DE MILIOANE. AI FOST O MIREASA DE VIS. AI STRALUCIT PRIN SIMPLITATE SI NATURALETE. POZELE DE GRUP FOARTE REUSIT. MIRELE O PERSOANA CALDA SI SINCERA, ASTA EXPRIMA ALBASTRUL INFINIT AL OCHILOR LUI. ALINA SI NELUTU VA DORESC SA VA IUBITI LA FEL O DATA CU TRECEREA ANILOR. SA FITI FERICITI DRAGILOR!!!!!
Adina a spus…
ooaauuu...ma trec fiorii...imi aduc aminte toata povestea si cum ne-am distrat pe linii si eram cu ochii in 10 sa nu vina trenul. ce distractie chiar ca maxim.
Boholt Alina a spus…
Multumesc din suflet Ionut, pentru amintirile superbe care ne raman datorita tie si echipei cu care lucrezi.
Sofia Schüsser a spus…
Respect,imi place ce vad ...ai facut niste poze EXCELENTE!!!
Selcaian Cristina a spus…
Deci fara cuvinte, toate pozele sunt incredibil de frumoase, se vede ca te-ai implicat in ceea ce ai facut. FELICITARIIIII! Casa de piatra mirilor si tie mult succes pe viitor!
Anonim a spus…
Bogdanule draga mno m-ai socat acum. mai mai ..foarte frumoase pozele si internationale asa!nu par a fi romanesti!si asta e un lucru extraordinar!mirii foarte cooperanti si super jucausi ia tu ai fost mirific!tineo tot asa!tare as fi vrut sa fiu la scena pe calea ferata sa vad la ce viteza ai facut pozele si pe mire cu paru in spatele tau ca ii omori mireasa:)))..BRAVO BRAVO!
Ana Comsa
PS numi mai stiu contul meu de pe blog de aci ca s alas direct cu numele

Postări populare