Nunta Gyongyi & Jordan (Medias)

 Hola novia.... in spaniolă nu? da da in spaniolă am auzit bine. Păi atuncea să salut si eu mireasa așa cum o saluta și prietenele ei spaniole. Hola novia... Mai rar așa prietene și prieteni sa vina tocmai din Spania pentru nunta ei. Aceștia sunt adevarații prieteni .Gyongyi este plecată peste hotare de multă vreme, unde a și muncit o perioadă indelungată in Spania ca majoritatea românilor, coincidența face că tocmai jobul pe care il avea urma sa o trimită pentru câteva luni in America. Acolo avea sa il intălnească pe Jordan un American cu origini 100%. Și din cateva luni de munca sau facut cațiva ani și au hotărât să faca o mică nuntă frumoasă in Romania. Superb.....
Nu știu căt de calificat sunt eu sa comentez despre religie. Probabil că nu sunt mai deloc. Dar pot sa spun cu sigurantă că Jordan a fost pentru prima dată botezat la noi in tară si am mai auzit ca a fost foarte incântat de acest moment pentru că a devenit crestin. Este foarte frumos să vezi cum, prin religie, oamenii sunt buni, sunt împreună, sunt fericiți, sunt frumoși. Nu vreau să mă dau mare specialist, dar, ca o părere personală, contează foarte mult religia! Încă un lucru pe care doresc să-l subliniez este legat de aranjamentele și toate detaliile care fac diferența în cadrul unei nunți. În cazul lor, au fost fabuloase!
Aș mai avea lucruri de spus, dar cred că am spus suficient, doar mai adaug „ce mică este lumea”: se pare că pentru Gyongyi si Jordan este chiar mica si nu imi mai ramane decat sa le urez ,impreuna cu prietenii lor ...Casa de piedra....

















































Comentarii

Clara a spus…
Bogdane, nu am cuvinte. Ai surprins mireasa in toata splendoarea ei. O fata plina de expresivitate, fericirea i se citeste prin toti porii. Sunt doi oameni frumosi si le doresc multa sanatate si ani multi impreuna. A! sa nu uit cat mai multi copii.
Nu uita de fotografiile tale care ar putea fi adevarate copertii pentru romanele de dragoste.
Bafta!!!
Bogdan a spus…
Multumesc mult.
Daciana.C a spus…
Leonardo da Vinci a fost primul care a observat faptul ca, prin alaturare, culorile se influenteaza reciproc. Pictorii au obtinut astfel efecte vizuale nebanuite. De aceea inteleg ca u ai ochi de fotograf de pictor si de talent inascut. Felicitari.
Diana a spus…
Frumoase fotografii, splendida mireasa, atat de fericita ai surprins mireasa incat a luminat fiecare fotografie in care apare. Imi place ca ai pastrat culorile aproape de natural. Iar detaliile.... ce pot comenta altceva decat BRAVO, fructele arata minunat, nu a mai ramas nici un cosulet de la nunta si pentru cititorii blogului tau? Felicitari tie si mirilor, se vede ca v-ati simtit bine toti.

Postări populare