Sesiune foto - David



  Dacă vrei să păstrezi momente importante din viața celor mici, care apoi să devină modalitatea lor de a-și căuta singuri amintirile, trebuie să iți rezervi timp pentru o sesiune foto, fie ea și maraton, care să imortalizeze vârsta si mai ales sa transforme o după-amiază obisnuită intr-una de neuitat. Somnul liniștit este si el garantat…
Așa cum descrie și proveniența ebraică a numelui, “ David” a devenit “iubit” și “indrăgit” de noi cu mai mult timp in urmă; odata ce parinții lui au acceptat să ocupe un rol important in viața pe care incepem să o construim.
Prietenos, sincer, dornic de joacă sub deplina noastră atentie, generos cu zambetele si uimitor de spontan- David și-a revendicat rapid rolul de personaj principal al intâlnirii la fel cum a oprit orice inițiativă in acest sens atunci când fotografia nu i-a mai stârnit interesul spunând: “Nu mai vreau sa fac poze si punct”.
Sper să vă puteți bucura si voi de rezultatele incercarilor mele de captare si distragere a atenției lui David pentru că am reușit sa il surprind in ipostaze memorabile…




























































Comentarii

Anonim a spus…
Absolut superbe. Multumim fotografului!!!
V&A a spus…
Suntem foarte bucurosi ca am intalnit doi tineri frumosi, dedicati in tot ceea ce fac...nu putem decat sa le multumim pentru cadoul facut lui David si pentru ca au incredere in noi(atribuidu-ne un rol important in viata lor).
Parintii lui David!
agy botor a spus…
sunt superbe pozele...si copilasul la fel.
Diana Rusu a spus…
foarte frumos...m-ai lasat fara cuvinte
Adriana a spus…
Oh, Doamne, ce frumoase sunt! si David esteun copilash minunat! cu niste ochi superbi. Felicitari Bogdane chiar te apreciez pentru ca nu este usor sa lucrezi cu copii.
Ionutz_b a spus…
Foarte faine pozele ;)

keep up the good work
Diana a spus…
E grozav baietelul, se simte tare bine in fata aparatului. Despre fotograf doar cuvinte de lauda, se vede ca ai pus suflet in aceste fotografii ca sunt tare reusite. Autoperfectionare continua iti doresc ( cel putin pana la nunta mea =))))) )

Postări populare