Sesiune foto Diana Moga


  Diana este pasionată de fotografie, natură, culori, luna care se oglindeste in pamantul intunecat doar in rolul său și lista poate continua. M-am simțit într-adevăr onorat că m-a ales pe mine pentru această ședință foto. Am mers în locul meu favorit, un loc atât de special, care te face să fugi din oras și să te muți acolo. Bine… aproape toate locurile din țară te fac să fugi din oras.  Revenind la ședință, a fost o ședință deosebită atât din pricina locației, a luminii, a mirosurilor îmbietoare, cât și a modelului, care s-a integrat de minune în peisaj.  Așa că o să vă las sa citiți mai departe, un email trimis de  Diana pentru că a fost foarte  incantată de ce i s-a intâmplat.


 -email-  ,,,Monotonia unei zile obisnuite de iulie foarte calduroasa a fost intrerupta de catre Nicolae Bogdan Ionut, fotograful care am avut ocazia de a-l cunoaste odata cu inceputul pregatirilor de nunta si care m-a convins ca fotografia in cadrul unei nunti, este mai importanta ca rochia de mireasa care bineinteles ca are si ea importanta ei. Asa ca am avut ocazia de a participa la o sesiune foto ( pentru prima data in viata mea), sesiunea foto a fost de-a dreptul extenuanta si cum ii spuneam la Bogdan am realizat de ce fotomodelele sunt asa de slabe =))))).  Despre Bogdan nu pot spune decat ca este foarte exigent si foarte serios cand este vorba de a face fotografii.Este o persoana foarte deschisa si cu simtul umorului, iar cei care se afla in fata aparatului de fotografiat si in preajma lui se simt foarte degajati si relaxati. Multumesc frumos Bogdan si sper ca eu sa ma fi ridicat la asteptarile tale deoarece stiu sigur despre tine ca esti un fotograf talentat si cu foarte multa imaginatie.,,,








































Comentarii

Diana a spus…
MUltumescccccccccccc, sunt mai frumoasa decat in realitate ;)
CLARA a spus…
DIANA, ESTI O FATA FRUMOASA SI ACEST LUCRU L-A SURPRINS BOGDAN CU CAMERA LUI FERMECATA. DACA VA REALIZA FOTOGRAFIILE TALE DE NUNTA SA FI SIGURA CA N-O SA LE LIPSEASCA SAREA SI PIPERUL. SA RAMAI LA FEL DE NATURALA SI EXPRESIVA. FOTOGRAFIA TA RETRO REALIZATA DE BOGDAN ESTE PRINTRE PREFERATELE MELE. SA FI FERICITA !
Maria B. a spus…
Excelente! Felicitari, ai facut o poveste frumoasa iar Diana e o simpatica mare si a cazut pe mana unui fotograf de exceptie!
Angela .P. a spus…
Buna ! Am vizualizat fotografiile si m-au captat de la prima privire aruncata . Sunt absolut minunate , dar meritul este bineinteles al fotogafului si nu in ultimul rand , al personajului principal. Imi place ceea ce faci si vreau sa imi fotografiezi si mie nunta pe care o am anul viitor. Mult succes in continuare.
Todoran Laura a spus…
Diana, sesiuea foto cu tine a fost pentru mine un inceput, iar tu ai expus foarte bine tot ce inseamna naturalete si farmec. Va multumesc atat tie cat si lui Bogdan pentru aceasta experienta de neuitat.
Anonim a spus…
Sunt foarte tari pozele, Diana e dementiala… ce sa mai ma gandeam sa aleg o poza care m-a impresionat… DAR NU POT!!!!! Toate sunt foarte tari, imi place ca ati trecut de la amuzant la serios… Diana este combinatia perfecta de femeia (nu ca n-ar fi ) dar si cea mai distractiva si amuzata. Bine Bogdan… haide treaca de la mine… ai facut o treaba buna (sa zicem) ) FOARTE TARE SE VEDE CA V-ATI DISTRAT…Am si eu o intrebare… De unde iti vin atatea idei noi ce le pui in practica?
Diana a spus…
Multumesc tuturor pentru aprecieri si cuvintele atat de frumoase, adevarul ca fiecare femeie ar trebui sa se simta cel putin o data atat de speciala cum ma simt eu cand ma uit la aceste fotografii realizate cu atata maiestrie de catre Bogdan, din fericire eu o sa traiesc de cel putin doua ori aceasta experienta, abia astept sa vina nunta sa vad atunci cu ce o sa ma mai surprinda BOgdan, deoarece aceste fotografii au depasit toate asteptarile mele. Multumesc Bogdan ca ai reusit sa ma faci sa ma vad mai frumoasa decat credeam vreodata ca sunt, esti un artist. Laura sper sa iti port noroc si sa ai o cariera frumoasa in acest domeniu, daca il tii pe Bogdan pe aproape o sa ai multe de invatat, eu o sa raman criticul constant ;).
Andrei.L a spus…
Daca cineva spune ca orasul nostru nu are locuri frumoase e nebun. Eu asa il consider dar poate ca noi suntem pea plictisiti de ele si cineva stie cum sa aseze fotomodelele in ele si iasa ceva ce numai in reviste si la tv se poate vedea. Felicitarile mele super tari fotografii alegere buna Diana.
Mirela Bujenita a spus…
Cand o fata e surprinsa de propria frumusete in fotografii, fotograful primeste cea mai frumoasa felicitare.
Anonim a spus…
hm..jos palaria...faina sesiunea foto!no comment...imaginatie, creastivitate, locatie, model, modern, expresivitate..toate la un loc..si modelul pe masura asteptarilor..daca mai aveam dubi in anumite privinte acu m-ai convins cu adevarat ca esti un PROFESIONIST desavarsit care daca are cu ce misca munti!
bafta in continuare
Anonim a spus…
Diana apai de tien ce sa zic ca de el Bogdan am zis de multe ori de toate inclusiv mai sus..stilata..si cum te stiu...deabia astept anul 2013 sa vad ce va sa vina din colaborarea tu-mirel si bogdan ca si imortalizator:)brici o sa iasa
Diana a spus…
Ana te-am recunoscut de data asta, si eu abia astpet sa vad cu ce ne surprinde Bogdan la anu. Mersi frumos de commenturi, scurt si la obiect ca intotdeauna. Te pup.

Postări populare