Botez Sophia Mănică

          Oare putem să ne imaginăm o ființă atâta de dragă ai cărei ochi nu au văzut niciodată lumina, ale cărei urechi disting pentru prima dată sunetele?  O burtică care se umple cu aer pentru prima dată. O guriță lipsită până acum de activitate, care caută mâncarea si pe care știe să o găsească din instinct la sânul mamei. Și se aude pe Pământ o voce care nu a mai fost auzită până atunci. Auzi bătăile unei inimi și-ti dai seama că aceasta este inima unui om. A unui pui de om, care te prinde în mânuța lui catifelată și perfectă și care nu vrea să-ți mai dea drumul.  E greu să așezi în câteva cuvinte niște sentimente pe care le trăiești pentru prima dată. Și pe care le retrăiești apoi de fiecare dată când mergi la câte o sesiune foto la botez. Deși am spus in dese randuri ca copii mă dau gata, Sophia a făcut asta dar ceva mai mult. Nu stiu ce a făcut dar stie ea mai bine.
Bine ai venit pe lume......



















































Comentarii

Monica Manica a spus…
Nu-mi vine sa cred ca e a mea :P...stie sa pozeze de mica:)...trebuie sa recunoastem totusi ca e si meritul fotografului(Ionut N.)A fost o zi de neuitat si abia asteptam sa creasca si sa poata admira si ea cel putin pozele :) Chiar daca am fost acolo...parca fotografiile vorbesc mai mult...traind fiecare clipa din nou...multumesc pt aceste amintiri...
Simona a spus…
Ingerasul sa creasca mare si sa le aduca parintilor multa fericire.
Catita a spus…
Sa va traiasca, este foarte draguta si a crescut foarte bine, este o papusa vie, va urez numai bucurii si sanatate intregii familii.
CLARA a spus…
SOPHIA SA CRESTI MARE, SA FI SANATOASA, SA-I BUCURI PE PARINTII TAI, SA FI FERICITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII.
MONOCA SI GHITA SA VA TRAIASCA MINUNEA SI SA VA BUCURATI DE EA. AVETI O BIJUTERIE DE FETITA. CHIAR SI FRATELE EI CRISTI SE BUCURA DE SURIOARA LUI. CAND MI-A SPUS CA ARE O SURIOARA ERA CEL MAI EMOTIONAT FRATE.
CAT DESPRE FOTOGRAF...CE POT SA SPUN??? A REALIZAT NISTE FOTOGRAFII EXTRAORDINARE. DE FAPT EL CU ASTA NE-A OBISNUIT. SA O TI TOT ASA BOGDANE. MONI ESTI O MAMICA IMPLINITA SI MA BUCUR ENORM PENTRU TINE.
Tu Cristina a spus…
"Foarte frumos. Ai reusit din nou sa ma uimesti :)"
Adina a spus…
Daca imi zicea cineava ca iti plac copii asa de mult nu credeam. Dar acuma cred ceea ce ai iesit din mana ta la aceasta micuta e de nedescris parca este rupta din povesti si basme. Felicitari m-ai uimit intradevar esti un creator de mare clasa.
Adina Povara a spus…
"Superbe poze!Felicitari!"

Postări populare