Mihaela & Adrian - Trash The Dress (Sibiu)



      Două fețe luminate, Mihaela cu Adrian (mirii) insoțite de alte două fețe bucuroase (nașii) ma asteptau pentru o sesiune foto. A urmat un drum întortocheat până în locul unde avea sa fie episodul următor de după nuntă. Fiecare petic de zid este neatins de mâna omului și lăsat așa cum este și pe fiecare fărâmă de pământ se înalță o floare uscată de toamnă târzie.  Căsuțele întortocheate au cea mai spectaculoasă arhitectură posibilă, sunt ingenios adunate ca un cuib. De unde nu te aștepți apar câteva trepte întortocheate și partea foarte interesantă e să realizezi că practic esti in centrul istoric a unui oraș! . O senzație unică și palpitantă. 
“Când iubești, cuvintele au gust, parfum și noblețe. Nu vorbești nici prea tare, nici prea încet. Nu râzi absent și nici ironic. Nu pleci fără să revii și nu revii fără să surprinzi în mod plăcut. Sculptezi dorul în fiecare pas și pășești spre cel care te privește ori de câte ori îți deschide ușa cu un surâs.  Nicio constrângere nu îl înlănțuie pe celălalt. Nicio insistență nu-l sufocă. Nici un reproș nu îl obligă la schimbare. E o plecare unul spre celălalt din simplul motiv al unei iubiri care crește în sublima tandrețe” Asta am văzut eu la acești doi tineri care radiază când sunt unul lângă celălalt. Așa că fără să mai lungim vorba vă doresc vizionare plăcută.
















































Comentarii

Alexandra a spus…
Nu te poti plictisi admirand astfel de poze. Fiecare are emotia ei, care te indeamna sa o descoperi si pe urmatoarea, si pe urmatoarea…
Bravooo Bogdanee

Postări populare