Nunta Lavinia & Marius (Medias)


    Lavinia și Marius au avut o zi a nunții superbă, într-o locație atât de binevenită pentru mine, din mai multe motive. Să revin la nuntă. Bineinteles că a fost frumoasă.   A fost chiar mai mult decât atât, a fost superbă din toate punctele de vedere. Am avut parte de un cuplu foarte îndrăgostit! E unul din cele mai frumoase lucruri pe care le admir de fiecare dată. Dragostea adevărată se vede cu ochiul liber oricând și oriunde. Iar Lavinia și Marius cred că o să rămână pentru totdeauna îndrăgostiți. Flori frumoase, rochie de basm, pantofi de poveste  și alte  detalii care mă încântă mereu cu prospețimea pe care o aduc. Dar sunt lucruri și atât. Tot omul până la urmă face diferența.    Și ce mai diferență au făcut domnișoarele și cavalerii de onoare! “Oaaaa!” Superb
Cred că am spus destule si am să o las pe Lavinia să ne spună și ea ceva.

 Lavinia - In ceea ce ne priveste, nunta noastra a fost cea mai frumosa fiind cel mai asteptat moment. Toate pregatirile de dinainte, aglomeratia din casele noatre, emotiile adunate pana in ziua nuntii au dus la nasterea unor trairi puternice si de nedescris. Drumul parcurs pana la sala a fost calauzit de o sumedenie de emotii care au inceput sa dispara treptat. Odata ajunsi la sala  totul a venit de la sine:dans, voie buna, urlete de bucurie... Ringul era al nostru, dovada au fost orele care le-am petrecut doar acolo, renuntasem de ceva timp la pantofi si la ideea de a-mi mai tine trena in mana ca sa nu se murdareasca(detaliile au ajuns sa nu mai conteze atat de mult). Distractia a continuat pana la miezul noptii, iar primele vorbe care le-am spus au fost:''As mai face inca o data nunta, atat de bine ne-am simtit''(si nu era o gluma) :) 
Cred că o să vă dați și voi seama din cele ce urmează și nu numai pentru ca va mai fi un episod.




















































Comentarii

Diana a spus…
DA DA DA, super fotografii imi plac foarte mult. Bravo Bogdan, inspiratie, protagonisti, locatii totul la superlativ. Sunt incantata de fotografiile astea, parerea mea cel mai bun set de pana acum.
Unknown a spus…
wow de cand le ateptam, dar a meritat asteptarea:)sunt superbe...stau de ceva vreme si le urmaresc si pur si simplu nu ma pot dezlipi de monitor. Multumim Bogdan pentru munca prestata! Suntem incantati de ce am vazut.:)
Flavius a spus…
Super super super,una dintre cele mai frumoase zile ,din toate punctele de vedere. Foarte frumoase pozele,meserias fotografu ;)
Unknown a spus…
foarte frumoase pozele.....cei mai frumosi miri.....cea mai frumoasa nunta....intr-un cuvant SUPERBI....inspiratie...profesionalism...felicitari fotografului..:X:X:X
Adina Povara a spus…
"absolut superbe pozele. Felicitari!!!"
Alina a spus…
Bravo din nou! În această artă a fotografiei, bucuria se vede că există atât în tine, cât şi în fiecare poză pe care o realizezi. Aprecierile totuşi sunt minime şi cuvintele neputincioase…
Aşteptăm cu drag şi nerăbdare următoarul set care banuiesc ca este un Trash the dress.
Andrei L. a spus…
Pentru aceste poze mi-as fi dorit sa am trei ochi… doi parca-s prea putini. Pe buna dreptate, FELICITARI!
bianca a spus…
Originalitate ,spontaneitate si o caruta de talent, toate acestea fac ca miri sa ramana cu cele mai pretioase amintiri.Felicitari Bogdan!
Ana Comsa a spus…
Imi place de mor albumul asta!!!!exrima foarte multa caldura si iubire nesimulata pozele, ipostazele sunt ingenioase si locatiile foarte faine...Cel mai reusit album din cele ce le-am vazut eu la tine pana acuma!De la un album la altul tot mai superbe iti iasa pozele. Bravo!sutn placut surprinsa! A tale de la nunta nu pui macar 2-3?...
Superb jos palaria albumul!
Mai o bila super alba si te laud la cluj :) Salutari.
Unknown a spus…
casa de piatra Fly !! felicitari ! :D
Unknown a spus…
Toate pozele sunt foarte reusite, astept cu nerabdare si pe celelalte:D
larisa a spus…
Felicitarile mele, toate pozele sunt incantatoare... felicitari si tie,Bogdan Ionut!
Unknown a spus…
poze absolut superbe.....imi plac foarte mult..miri indragostiti si fericiti....nunta de poveste....felicitari fotografului!
Alin a spus…
Cei mai frumosi miri, cea ma reusita nunta...
andreea a spus…
cele mai reuste poze sunt ale voastre... BRAVO
Cryss a spus…
Ce bine va sta impreuna!!!:)
Unknown a spus…
Sunteti cei mai frumosi miri!

Postări populare